Xornada Micolóxica de recolección e degustación de cogomelos e viños da Ribeira Sacra.

O Centro do Viño da Ribeira Sacra organiza unha xornada micolóxica de recolección, degustación e maridaxe de cogomelos e viños da Ribeira Sacra. Será o domingo 25 de Outubro a partir das 10 da mañá.
Con esta iniciativa dende o Centro do Viño preténdese facilitar aos participantes a posibilidade de incrementar coñecementos sobre os cogomelos, como diferencialos e clasificalos, por medio dunha saída ó campo para recolectalos acompañados por un especialista na materia.
A Xornada inclúe almorzo, charla técnica introductoria, entrega de documentación, xantar, visita explicada ao Centro de Interpretación, introducción á cata de viños, e degustación de pratos con cogomelos maridados con viños da D.O. Ribeira Sacra.
En definitiva, un achegamento ós sabores do outono, dende a orixe á presentación final do producto no prato harmonizados cos nosos viños. Para a elaboración dos pratos contaremos coa presenza de cociñeiros profesionáis de prestixiosos restaurantes.
Esta xornada estará impartida por Carlos Pérez, de Terras de Maria Castaña, Técnico Superior na Organización e Xestión dos Recursos Naturáis e Paisaxísticos.
As prazas son limitadas e o prezo de inscripción é de 30 €. Para máis información os interesados deben dirixirse ao Centro do Viño da Ribeira Sacra ou no teléfono 982 105 303.

sabores-do-outono

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s